Advocaten Kantoor X

Case study Advocaten Kantoor X

Digitaliseren bij Advocaten Kantoor X een case study

WP_20140217_003

Advocaten Kantoor X

Om juridische diensten uitgebreide ondersteuning te bieden in het transport van allerlei documenten bevinden wij ons in een uitdagende business, waar het neerkomt is een balans tussen de juiste oplossing en ondersteuning. Elke dag gaan er stapels papier door de organisatie die op diverse manieren hun weg volgen. Als het gaat om printen, scannen en kopiëren van bv dossiers is de multifunctionele printer een belangrijke tool om het werk zijn doorgang te laten vinden. Zo zijn er zaken die snel even in orde gemaakt moeten worden hierbij is een betrouwbaar apparaat onmisbaar. Bij het digitaliseren van de documentenstroom is een koppeling met Fortuna gemaakt. Documenten worden hierbij automatisch aan het juiste dossier gekoppeld.

“Advocatenkantoor X”
Onze nieuwe kleuren multifunctionele kleurenprinter is buitengewoon productief vanwege zijn output-, scan- en afwerkingssnelheid. De keuze uit een aantal papiercassettes, de diverse afwerkingsopties zoals b.v. het tussenschieten van hoofdstuk bladen en het snel en ononderbroken scannen en afdrukken van grote volumes maakt onze kyocera machine de perfecte aanvulling. Dankzij de geavanceerde kleur- en tonertechnologie zijn alle afdrukken van een verbluffende kwaliteit met glasheldere kleuren.

Ophuysen
Betrouwbaarheid staat bij ons als leverancier voorop en heeft ons doen besluiten om voor deze oplossing te gaan. Deze nieuwe multifunctionele printer kent aanzienlijk minder stilstand, produceert minder afval en is in staat lange ononderbroken printprocessen van grote omvang beter dan ooit te beheersen. Dit is mogelijk vanwege de unieke duurzame componenten, die buitengewoon solide en betrouwbaar zijn. Natuurlijk met de bijbehorende wel bekende Ophuysen Service.