Wie zijn wij

Van faxspecialist tot compleet leverancier van document oplossingen

Ophuysen-5006

Sinds 1988 biedt Ophuysen service en oplossingen aan in het online en offline organiseren van uw documenten. In heel Nederland leveren wij aan het midden- en kleinbedrijf multifunctionele printers van toonaangevende merken en dragen wij innovatieve oplossingen aan om uw papierwerk bijvoorbeeld te digitaliseren en vindbaar te organiseren via een digitaal archief.

Van de bakker op de hoek die zijn eigen marketinguitingen wil printen tot aan een groot advocatenkantoor die zijn juridische papierwerk digitaal en vindbaar wil opslaan, wij bieden een passende uitkomst. Ons uitgangspunt is dat u uw documenten offline en online zo efficiënt en snel mogelijk beschikbaar heeft, document management oplossingen noemen wij dat.

Vaak bieden wij oplossingen aan waaraan u zelf nog niet had gedacht, maar die een bedrijfsproces aanzienlijk kan versnellen. Simpelweg omdat een machine een handeling sneller uitvoert dan uw medewerkers. Denkt u maar eens aan het scannen van uw facturen, waarbij bijvoorbeeld de informatie van de factuur direct in uw debiteurenprogramma wordt overgenomen. Het overtypen van informatie is hierdoor verleden tijd.

En mocht er onverhoopt een proces stagneren of een machine kapot gaan, dan belt u gewoon met ons kantoor en krijgt u een klantgerichte medewerker aan de telefoon. Deze kent uw situatie en weet hierdoor snel en doelgericht te handelen. Onze engineers en samenwerkende ICT professionals zijn gespecialiseerd en deskundig. Dit betekent dat het probleem vakkundig en adequaat voor u wordt opgelost.

Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden op het gebied van online en offline documenteren, gewoon omdat wij hier goed in zijn.

Onze merkvoordelen

De merknamen Kyocera, OKI en Ricoh staan borg voor een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Ophuysen heeft mede hierdoor gekozen voor een partnerschap: in de vorm van een Kyocera Service Partner en OKI Service Partner.

Op deze webpagina vindt u een greep uit het productenpakket van Ophuysen. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten? Neem dan contact op via telefoonnummer 010 – 413 44 11 of per e-mail: info@ophuysen.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons informatie-aanvraagformulier.

Uw nieuwe apparatuur is uiteraard uitgebreid getest op bedrijfszekerheid en vanaf de eerste dag in handen van onze serviceorganisatie. U heeft één aanspreekpunt voor uw verkoop en serviceafhandelingen.

Contact