Bespaart tijd en geld

Digitaliseren

Om uw klanten snel en goed te kunnen bedienen is het noodzakelijk dat uw werkprocessen soepel verlopen. De grote stroom van (digitale) documenten vraagt om een efficiënte verwerking en doorstroming, hierdoor vindt u snel en gemakkelijk de juiste informatie. Doordat u accuraat kunt handelen, blijft u tevens uw concurrenten voor.

Poststukken die direct bij de juiste persoon terecht komen, offertes die vindbaar zijn opgeslagen, altijd de juiste documenten voorhanden bij een klant, beveiliging op vertrouwelijke documenten, een aantal efficiënte gemakken die behoren bij het digitaliseren van uw documentenstroom.

Doel
Het doel van digitaliseren is om alle bedrijfsgegevens digitaal beschikbaar te maken zodat u en uw medewerkers beslissingen kunnen nemen op basis van de juiste informatie.

Oplossingen
Met onze professionele scanapparatuur wordt digitaliseren een stuk eenvoudiger. De informatie op uw documenten wordt correct opgeslagen en onze apparaten ‘praten’ met de meeste bedrijfssoftware. Dit betekent dat de informatie op de juiste plek wordt opgeslagen en hierdoor gemakkelijk is terug te vinden.

Zowel persoonsdossiers (personeels-, medisch-, leerling-, of cliëntendossiers) of objectdossiers (bouw- of milieudossiers) maken wij digitaal toegankelijk voor u.

Medewerkers kunnen extra labels en kenmerken toevoegen aan de voor hen beschikbare documenten, waardoor de vindbaarheid wordt verhoogd. Acties kunnen worden toegevoegd aan documenten zodat medewerkers een melding krijgen als zij bijvoorbeeld iets moeten uitzoeken.

Voordelen
Enkele voordelen die digitaliseren uw bedrijf oplevert, zijn:
• Ruimte- en kostenbesparing
• Verbeterde vindbaarheid
• Plaats- en tijdsonafhankelijk werken
• Actuele informatie beschikbaar

Wilt u weten welke voordelen het voor uw bedrijf nog meer oplevert? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Advocaten Kantoor

Onze nieuwe kleuren multifunctionele kleurenprinter is buitengewoon productief vanwege zijn output-, scan- en afwerkingssnelheid. De keuze uit een aantal papiercassettes, de diverse afwerkingsopties zoals b.v. het tussenschieten van hoofdstuk bladen en het snel en ononderbroken scannen en afdrukken van grote volumes maakt onze kyocera machine de perfecte aanvulling. Dankzij de geavanceerde kleur- en tonertechnologie zijn alle afdrukken van een verbluffende kwaliteit met glasheldere kleuren.