Managed Document Solutions

MDS

Het registreren, beveiligen, routeren en archiveren van alle inkomende en uitgaande (digitale) documenten vormt een grote uitdaging voor de meeste bedrijven. Strikte beveiliging en 24/7 toegang tot uw informatie speelt eveneens een grote rol om uw bedrijf succesvol te laten zijn.

Vanwege allerlei wettelijke bepalingen bent u ook nog eens verplicht jarenlang aan te tonen hoe bepaalde processen zijn verlopen. Documenten van alle betrokken partijen zijn hierin van belang. Het gemakkelijk terugvinden van deze documenten bespaart veel tijd.

Managed document solutions vormt hierin onder andere een oplossing.

Doel
Het doel van managed document solutions is de productiviteit van uw personeel te verbeteren, kosten te verlagen en bedrijfsprocessen te structureren.

Managed document solutions wordt ondersteund door intelligente workflow software. Deze software zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen en beslissingstrajecten soepeler verlopen. Er wordt namelijk exact vastgelegd welke route een document doorloopt en wie op welk moment een taak uitvoert.

De document management software is bovendien volledig web browser based. Zo kunt u vanaf iedere plek op ieder moment toegang krijgen tot alle documenten binnen uw organisatie. Dit zorgt voor overzicht, kostenbesparing en doorgroei mogelijkheden.

Oplossingen
Wij bieden u, naast professionele apparatuur, kostenbesparende softwareoplossingen aan om uw documentenstroom te organiseren.

Tijdens het eerste oriënterende gesprek bespreken wij in globale lijnen uw bedrijfsstructuur en maken wij een inschatting van de mogelijke oplossingen voor uw bedrijf. Lees hier meer over onze werkwijze bij Managed document solutions [hyperlink naar zo werken wij bij een Managed Document solutions]

Oplossingen waaraan u kunt denken, zijn:

» Document Management Systeem (DMS)
» Document capture
» Koppelingen
» Opslag en weergaven
» Zoeken en ophalen
» Documenten bewerken
» Workflow
» Goedkeuringsprocessen
» Document beheer en samenwerking
» Documenten genereren
» Distributie
» Beveiliging

Voordelen
Enkele voordelen die managed document solutions uw bedrijf oplevert, zijn:
1. Productiviteit van medewerkers wordt verhoogd;
2. Doorgroei mogelijkheden
3. Optimalisatie en standaardisatie van bedrijfsprocessen;
4. Meer focus op core business;
5. Management informatie is direct beschikbaar;

Wilt u weten welke voordelen het voor uw bedrijf nog meer oplevert? Neem dan contact met ons op.

Contact