Samenwerken

Ophuysen als Business Partner betekent voor u een onafhankelijke, gecertificeerde leverancier van producten en diensten. Zo kunnen wij voor u als geen ander een uitstekende regionale vertaling maken van wereldwijde merken. Wij leveren u een volledige aanbod op het gebied van multifunctionele printers en document management oplossingen.

Innovatief

Als partner van wereldwijd vooraanstaande fabrikanten adviseren wij u niet alleen geavanceerde maar ook milieuvriendelijke documentoplossingen. De filosofie luidt, dat economie en ecologie hand in hand gaan. Bijvoorbeeld, KYOCERA maakt deel uit van een krachtig industrieel conglomeraat, de KYOCERA Corporation, die de voortdurende innovatie van producten bevordert en de continuïteit waarborgt. Een ware bron op het gebied van Research & Development.

Samen

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Mede hierdoor worden de producten en diensten alleen via passievolle geautoriseerde partners verkocht. KYOCERA is daarom heel blij met Kyocera Business Partner Ophuysen te Rotterdam.

De service van Ophuysen is een begrip. Het is het resultaat van onze jarenlange ondersteuning aan u, onze klant. Commitment en deskundigheid gaan bij ons altijd hand in hand.

Door onze eigen technische dienst reageren wij snel op uw verzoek en verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn gecertificeerd voor garantiereparties. Flexibiliteit en adequaat schakelen onderscheiden ons van de concurrentie.

Onderhoud kan zowel op locatie als in onze eigen technische dienst plaatsvinden.

Kijk ook eens bij contractvormen om onze voordelen van preventief onderhoud te bekijken. Voorkomen blijft altijd beter dan repareren.

Onderhoud en installatie