KYOCERA

KYOCERA Business Partner Ophuysen betekent voor u een onafhankelijke, gecertificeerde leverancier van producten en diensten, zo kunnen wij voor u als geen ander een uitstekende regionale vertaling maken van het wereldwijde merk KYOCERA. Wij leveren nu ruim 7 jaar het volledige aanbod op het gebied van producten en document management oplossingen.

Innovatief

Als wereldwijd vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en milieuvriendelijke apparatuur en levert KYOCERA geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen. De filosofie luidt, dat economie en ecologie hand in hand gaan.
KYOCERA maakt deel uit van een krachtig industrieel conglomeraat, de KYOCERA Corporation, die de voortdurende innovatie van producten bevordert en de continuïteit waarborgt. Een ware bron op het gebied van Research & Development.

Samen

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Mede hierdoor worden de producten en diensten alleen via passievolle geautoriseerde partners verkocht. KYOCERA is daarom heel blij met Kyocera Business Partner Ophuysen te Rotterdam.

Wat houdt dat voor u in?

  • Deskundig advies
  • Getrainde technici
  • Eigen supportdesk
  • Ophuysen service
Neem contact op

kyocera-350x250