Al vanaf het eerste uur (ruim 30 jaar) biedt Ophuysen samen met fabrikant OKI productoplossingen waarin geavanceerde print- en scanvragstukken, document management en consultancy centraal staan.

OKI Printing Solutions is een toonaangevende specialist in kwalitatief hoogstaande afdrukoplossingen: in kleur, mono en matrix. De onderneming opereert wereldwijd met verkoop- en marketingvestigingen in 120 landen.

Sterke naam

OKI Printing Solutions is een merknaam van OKI Data Corporation, een volle dochter van OKI Electric Industry Co. Ltd. – een in 1881 te Tokio opgerichte en vooraanstaande speler inzake informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 21.000 mensen realiseert OKI Electric wereldwijd een omzet van meer dan 6 miljard dollar. Het hoofdkantoor van het concern staat in Japan.

Select plus

OKI Printing Solutions selecteert haar partners met de grootste nauwkeurigheid en werkt enkel met partners die superieure service verlenen. OKI Printing Soluions is dan ook zeer blij met Business Partner Ophuysen.

De service van Ophuysen is een begrip geworden. Het is het resultaat van onze jarenlange ondersteuning aan u, onze klant. Commitment en deskundigheid gaan bij ons altijd hand in hand.

Door onze eigen technische dienst reageren wij snel op uw verzoek en verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn gecertificeerd voor onderhoud en garantiereparties. Flexibiliteit en adequaat schakelen onderscheiden ons van de concurrentie.

Onderhoud kan zowel op locatie als in onze eigen technische dienst plaatsvinden. Bij reparatie op locatie bereken wij voorrijkosten berekend.

Kijk ook eens bij contactvormen om onze voordelen van preventief onderhoud te bekijken. Voorkomen blijft altijd beter dan repareren.