Ricoh Specialist Ophuysen betekent voor u een onafhankelijke, geaccrediteerde leverancier van Ricoh producten en diensten en zo kunnen wij voor u als geen ander een uitstekende regionale vertaling maken van het wereldwijde merk Ricoh. Wij leveren en onderhouden al ruim 25 jaar het volledige aanbod van Ricoh op het gebied van print en document management oplossingen in het MKB.

Sleutelrol

Ricoh vervult een cruciale rol bij de supersnelle ontwikkeling van wereldwijde kantoorautomatisering op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Met 109.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 100 landen beschikt het Ricoh concern over een verkoop- en servicenetwerk ondersteund door een eigen R&D afdeling dat tot de grootste behoort in de branche.

Marktleider om de beste redenen

Oplossingen onder één merk aanbieden: machines, software, consultancy, projectmanagement en ICT-expertise. Kortom, we bieden alles wat nodig is om informatie binnen uw organisatie op hoogwaardige wijze te managen.

De service van Ophuysen is een begrip geworden. Het is het resultaat van onze jarenlange ondersteuning aan u, onze klant. Commitment en deskundigheid gaan bij ons altijd hand in hand.

Door onze eigen technische dienst reageren wij snel op uw verzoek en verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn gecertificeerd voor onderhoud en reparties. Flexibiliteit en adequaat schakelen onderscheiden ons van de concurrentie.

Onderhoud kan zowel op locatie als in onze eigen technische dienst plaatsvinden. Bij reparatie op locatie bereken wij voorrijkosten.

Kijk ook eens bij contactvormen om onze voordelen van preventief onderhoud te bekijken. Voorkomen blijft altijd beter dan repareren.