Ophuysen Optimalisatie Printer Services
Eigen technische dienst

Snel op uw verzoek verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn door de fabrikanten gecertificeerd. Flexibiliteit en adequaat schakelen onderscheiden ons van de concurrentie.

Jaarlijkse controle

Kijk ook eens bij contactvormen om b.v. onze voordelen van preventief onderhoud te bekijken. Voorkomen blijft altijd beter dan repareren.

OOPS

Ophuysen Optimalisatie Printer Services (OOPS) inzicht in alle relevante systeeminformatie zoals tonerniveau, tellerstanden en andere meldingen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ondersteuning

Heeft u een servicevraag? Of wilt u supplies bestellen? Dan kan dat op verschillende manieren. Wij lossen uw vraag vervolgens op of leveren uw bestelling, zodat u zich weer op uw dagelijkse werkzaamheden kunt concentreren.

Documentatie

Wij maken geen standaard offerte, maar voeren eerst samen met u een inventarisatie uit om de wensen duidelijk in kaart te brengen. Bij voorkeur bekijken wij de situatie ter plaatse en komen dan met een op maat gemaakte offerte.

Presentation

De meest actuele modellen staan in onze showroom, staan ze daar niet nemen we u graag mee naar een van onze fabrikanten.