Managed Document Solutions
Bespaart tijd en geld
Opbergen en vinden
Zo werken wij bij het adviseren van een Document Management Oplossing

Wij hanteren een standaard plan van aanpak voor alle digitaliserins projecten, uit ervaring blijkt deze aanpak het beste voor onze klanten te werken.

1. Ori├źnterend gesprek; hierin beantwoorden wij uw vragen en bespreken uw wensen en behoeften. Een prijsindicatie wordt besproken.

2. Inventariserend gesprek i.s.m. een product specialist. Uw bedrijfsstructuur en de bijbehorende bedrijfsprocessen worden uitgediept. Een demo behoort tot de mogelijkheden.

3. Offerte; wij offreren een op maat gemaakte offerte. U kunt in deze fase nog steeds kosteloos afzien van het aangeboden voorstel.

4. Functioneel ontwerp; in detail ziet u de mogelijkheden van de aangeboden oplossing zonder veel technische uitleg. Aan dit ontwerp zijn kosten verbonden.

5. Technisch ontwerp; na goedkeuring van het functioneel ontwerp, volgt het technisch ontwerp. De technische oplossing en de inrichting hiervan in uw bedrijf wordt besproken.

6. Proof of concept; na goedkeuring van het technisch ontwerp, ontwikkelen wij een proof of concept. Hiermee kan de aangeboden oplossing technisch worden uitgevoerd.

7. Implementatie; in minimaal drie dagen implementeren wij de software. Uw medewerkers zien voor het eerst de interface.

8. Ondersteuning; wij zijn beschikbaar voor vragen en opmerkingen, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van het aangeboden product.

Neem contact op